1 kg Raci vii (M)
Sortare: Greutate per rac 30-70g, aproximativ 20/30 bucăți per kg
Datorită gustului său deosebit, racul de râu este considerat una dintre cele mai populare delicatese în gastronomia gourmet și printre cunoscători la nivel mondial. Fie că este folosit în preparate reci sau calde, simplu sau complex pregătit, opțiunile de gătire sunt la fel de variate pe cât sunt de savuroase.
Elementul esențial pentru dezvoltarea gustului este apa limpede în care racul de râu crește natural, fără hrănire suplimentară.
Carnea de rac este săracă în grăsimi și foarte bogată în proteine. Din acest motiv, se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în rândul celor preocupați de sănătate. Astfel, este o completare delicioasă pentru dietele Low Carb și un „Power-Food” bogat în proteine pentru sportivi și pasionații de fitness.
Racii noștri de mâncare sunt proaspăt capturați zilnic pentru dvs. și sunt expediați vii. Răsfățați-vă pe dvs. și invitații dvs.!
(Recomandăm 1,5 kg de raci vii per persoană)
Origine: TR/RO acvacultura
lat. Astacus leptodactylus